Home | Contact
 

Renovatie en totaalsloop


Waar gerenoveerd wordt, moet eerst gesloopt worden! Veel panden in Nederland worden gesloopt of krijgen een andere bestemming waardoor er soms ingrijpende aanpassingen gedaan moeten worden. Om dit te realiseren moet er vaak uit- en inpandig gesloopt worden. Het verwijderen van kolommen, muren en ook het slopen van vloeren en natuurlijk ook de totaalsloop van gebouwen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Het geen vaktechnische kennis vereist. Hildon Sloopwerken bezit deze kennis en is uw partner als het gaat om alle soorten sloopwerkzaamheden.

Van kleine schuren tot grote bedrijfspanden, wij pakken het voor U aan. Hildon Sloopwerken let daarbij natuurlijk ook op het milieu, want de overheid legt steeds meer beperkingen op als het gaat om afvoeren en scheiden van afval. Een traject wat we graag voor u verzorgen en uit handen nemen. Hildon sloopwerken beschikt over vakkundig geschoolde medewerkers met ruime ervaring en VCA diploma. Wij werken met gespecialiseerd handgereedschap en met machines ontwikkeld voor inpandig gebruik.

Heeft u vragen of bent u ge´nteresseerd in een vrijblijvende afspraak, offerte of wilt u dat wij u de actuele prijslijst toesturen? Stuur even een mail naar info@hildon.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met U op. Of bel 071-8885188 en we staan U direct te woord.

 

     
 

Hildon sloop- en diamanttechniek BV
Steenbakkerstraat 2
2222 AT Katwijk
Postbus 3008
2220 CA Katwijk
T: 085-0478345
M: 06-37174005
E: Info@hildon.nl
 
 
Copyright ©.hildon.All Rights Reserved